Thursday, July 21, 2011

~New life with a new hope.... :')

Assalammualaikum dan selamat sejahtera semua....

  da lame rasenye aq tak update blog nih....bukan tak nak update...
cume busy skit ar sjk kebelakangan nih....so takde mase nk update....haha
yeah,
sekarang aku salah seorang pelajar di Institut Teknologi Perak(ITP)....
aq study amik course Diploma Pengurusan Teknologi (DDG)  kat situ,,,
first time aq masuk situ pada 6/7/2011
memang ar first time,aq rase cam tak biase lagy coz tak ramai kawan
yg aku kenal kat situ....
takut gak la time tuh...
haha...
now da dlm 2 minggu aq blaja kat situ...
bnyk la gak dpt kawan baru,,,
macam2 perangai ada....
tapi memang best ar dapat kawan ngn diowg semua...
semua sporting2....
yg pling best time class pengucapan awam lah....
class tuh kire class kokurikulum aq lah...
tak tension lansung bile masuk class tuh....
kene bnyk bercakap kot dlm class....
best giler ar! 
haha...aq yg dulunye tak biase wat bsing ...
sekarang da pandai wat bsing....haha...
gelak2 ar ngn kawan2 aq semua....
usik2 org lah...
haha..mcm2 ar kitaowg buat....
memang riuh rendah la dlm class tuh...
memang Happening giler lah....
hahaha
rase tak saba pulak nk msuk class tuh next week.... :')

<3
:')

 kowg mesti tertanye-tanye kan,psl course yg aq amek nih,blaja ape....?
 course yang aq amek nih,lebih kurang cam course 'business' skit ar....
kene blaja pasal perniagaan segala....
memang best lah,aq pon memang agak berminat nk menceburi bidang perniagaan nih
suatu hari nanti
Insyaallah....aminn... :DD
haha....
normal la kan....belajar...
mesti ar ade assignment....
 setakat nih agak bnyk la assignment yg aq kene buat...ish3...
enjoy giler la wat assignment...
tak pe lah,nak berjaya punye pasal kan...hee~
my MAIN FOCUS now is MY STUDY! :D
tolong doakan utk aku dan kawan2 semua 
berjaya ye...
Insyallah..aminn... :DD
haha....


itu sahaja lah setakat nih coretan aq...
btw,thankz coz sudi bace my entry....
smile always yeah :)