Monday, August 22, 2011

~ I like you....








~Moga ada jalan yang TERBAIK untuk kita suatu hari nanti..... 


~luv to be happy~ :)

Friday, August 19, 2011

~I'm not PERFECT !

yeah,I'm NOT SUCH A PERFECT HUMAN LIKE YOU and YOU!



haha....kesian kat AKU ,sebab tak balas ape yg KAU DAN KAU dah buat kat aku kan kan?
tak pe lah,mybe kowg anggap aku nih bodoh kan,sebab tak balas balik.....
kowg mengata aku,aq DIAM...
kowg tuduh aku yang bukan2,
aku,DIAM......kowg sound2 aku.....
pe yg aku bole buat LAGI....
aku DIAM JE LAH....
kowg nk taw tak kenapa aku DIAM?
sebab PRINSIP AKU?
SEBAB prinsip hidup aku.....
dalam hidup aku,aku tak nak bermusuh dgn SESIAPAPUN....
NEVER WANT IT TO HAPPEN!
I don't want any ENEMY IN MY LIFE!
tak pe lah...selagi aku boleh bersabar,
aku akan BERSABAR.......yea,bersabar....
aq tak kisah lah ape KAU DAN KAU nak kata pasal aku...
please read it carefully yeah.......I DON'T CARE!
so if tak taw pape pasal aku,just SHUT-UP oke....
tak payah nk buruk-burukkan aku kat org lain pulak!
grrrr



kepada kawan2 aku,yang sentiasa berada di sisi aku,ketika aku susah and ketika aq senang....
aku just nk kowg taw,aq sayang kowg sangat2.....
aq harap aku tak kan kehilangan kowg semua.....
aq hargai,segala nasihat2 kowg.......
aq hargai sangat2.......
mybe betol ckp kowg , aq nih terlalu "baik" sngt.....
org dah tuduh aku macam2...
aq still DIAM....
tak pe la weh....aq nk tengok sejauh mane diowg tuh boleh melangkah......
hahaha....
whatever lah!

~I love you my dear BEST FRIENDS!





kepada SESIAPAyang fkir bukan2 pasal aku tuh...aq harap satu hari nnty kowg akan sedarLAH hakikat yang sebenarnye....
Insyallah....aminn.....


k lah setakat nih je coretan aku~
SMILE ALWAYS YEAH!
thx for reading yeah~
:)

~luv to be happy~ 

Wednesday, August 10, 2011

~We're not perfect. We laugh too hard. But doing it TOGETHER is whats makes us FRIENDS~


Assalammualaikum dan salam sejahtera semua......
first, thank you very much coz kowg sudi dtg menjenguk blog aku nih.... :)

okay....blaja kat tempat baru kan,mestilah 
ada kawan baru~
actually bnyk sngt kawan2 aq.....tpi adalah certain2 kawan aku yang aq tak ingt
namenya.....

okay.....hari ni aq nak story psl kawan2 baik aq yang 
belajar sama2 ngn aq kat Institut Teknologi Perak(ITP)....

Di antara Kawan2 baik aku adalah

Shikin,Wanie,Shirin,Kak Atikah....
kowg semua memang kawan TERBAIK arr....

 Luen , Izzuddin, Hakim, Huzaifah dan yang lain2......
kowg semua pun memang kawan TERBAIK arr....

 kowg semua baik2,sporting,understanding
memang happening ar kawan ngn kowg semua..... :)
Aku HAPPY sngt dapat kawan ngn kowg semua <3

 ~A friendship is SWEET when it is NEW....AND it is SWEETER when it isTRUE....But you know what........? It is SWEETEST when it is all of YOU.....~

Thanks a lot kat kowg smua coz sudi jadi kawan aku yee....

hope our friendship will never end!
friends forever yeah!!



Note : walaupun ada kawan baru  , kawan yg lame TETAP akan sentiasa di hati.... <3 :)


aq jgk nak mintak maaf if aq ada wat salah n silap kat kowg semua....
hope kowg dapat maafkan aq ye....


~sekian sahaja coretan untuk kali ini~
terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda untuk membaca blog saya~



Smile always yeah~ :)