Tuesday, November 22, 2011

.......................

Hyeeeee.....
:(
maybe this were right...... :|

:|

I just want to be his

FAVOURITE HELLO
and his
HARDEST GOODBYE

I LIKE THIS SENTENCE.....
 
 Nobody goes through life without a scar.... 

okay...byeee~

~luv to be happy~

I Love this date~ 22 .11

Assalammualaikum,
Hyee......

 This entry I dedicated to my special bestfriends :)
F.a.a


Masa berlalu terlalu cepat......
pejam celik pejam celik....
tak sangka....
Allhamdulillah....
hari ni da masuk 
2 tahun dah kita kenal antara satu sama lain kan..... :)
sepanjang kita kenal ,bnyk perkara yang berlaku....
tapi kita masih tetap bersama kan kan......
saya bersyukur sangat dapat jadi sahabat baik awak....
saya amat menghargai kehadiran awak dalam hidup saya....


~No one can replace you in my heart! ~
I really2 appreciate your presence in my life!
awak banyak buat saya happy,
awak buat saya rasa diri saya dihargai....
dan yang paling penting awak ikhlas nak berkawan ngan saya.....
saya gak nak mintak maaf
 if saya ada buat salah kat awak sepanjang kita berkawan nih...
hope awak dpt maafkan saya...
terima kasih banyak2 sebab sampai saat ni,
awak masih tetap jadi kawan baik saya....
thanks a lot dear! :D

Forever you'll be my special bestfriends! :)

:)




hope our FRIENDSHIP will never end!

saya harap sangat ,nanti bila kita dah ikut haluan masing2....
awak tak lupakan saya.....
kerana saya tak akan pernah lupakan awak....
thanks for everything  
that you have done for me 
my dear bestfriends! :)
you are the BEST among the best!



That's all for today.....
Thanks for reading :)

~luv to be happy~ :)

Monday, November 14, 2011

~They are soooo cute + adorable :)


ASSALAMMUALAIKUM
Hyee all.....

Look at this pic at please ignore my ugly face
and look at the baby face ?!
hehe.....

~Who is this cute baby that I'm holding on? ~

She is Ajwa Hajar!
SHE is my cousin daughter.... :D
very cute right?!
hehe.....
I like to look at all baby face!
because it will make my heart feel calm :)
I love to see baby face!

HAHA.....
whenever, I get the chance to hold A baby,
sure I'll hold them...... :)

Here are some of the photo of my cousin son and daughter.....
just for fun...... :)
heee~

~NURLIANA SOFFIYAH- an active + cute little girl....

~AJWA HAJAR- a cute baby


 ~YUSOF ASHRAF- a handsome boyyy :) 




~My mom with Hajar~
hehe....
At this time I wonder why my mom,
looks so happy when hold this baby....hehe....
maybe she wanna a GRANDCHILD!
hahahaha.....

 ~ Don't worry mom.....Please be patient now,
I think you'll get a grandchild in about 11-12 years from now,
or maybe less from 11 years.....haha...
because my sister Nadhrah will getting married soon....
since she has many boyfie now.....hahaha
*JUZ KIDDING*

okay...that's all for today.....
thanks for reading yeah :)

~smile always :)

~Luv to be happy~ <3

Saturday, November 12, 2011

~Why it is so hurt?







sakitnya aku tiada siapa yang tahu, hanya diri aku je yg tahu! :(

hope myself is STRONG enough to accept this FATE!

NOW I KNOW,
I'll NEVER EVER GET YOUR LOVE???
IT IS RIGHT?

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN,
LIFE MUST GO ON !


FORGET,FORGET,JUST FORGET IT NADIA!
I KNOW YOU CAN!
YOU CAN!
YOU ALWAYS CAN!

YOU ALWAYS CAN DO IT,EVEN THOUGH  
YOU KNOW IT IS SO HURT.....


# takde mood dah nak taip bnyk2 #
:(

~chowwww~






Monday, November 7, 2011

~Missing them very much!

waaaaaaaaaaaaaaaa.....
tibe2 rase cam nak nangis pulak......
*actually memang menangis pun..... :'(
rase rindu sangat2 dekat semua kawan2 aku time zaman sekolah dulu2......
Mereka semua mempunyai nama yang sangat cantik iaitu
Nur Syakila,Nurul Husna,Saidatul Umirah,Norsyahirah.....
Nurul Athirah,Syafiqah Rashid,Nur Azniza......
Ex2 classmate aku kat MGS ,
1 PARTRIDGE,2 PARTRIDGE,3 PARTRIDGE, 
and
4sc4 & 5sc4 <3
miss kowg giler2 wehhhh......
actually ada banyak lagy kawan2 aku,
tpi aku tak ckup tangan nak tulis nama kowg semua..sorry taw....
tapi yg namanya aku mention kat atas adalah yang paling rapat dgn aku laa....
sekarang semuanya dah membawa haluan masing2.....
ada yang masuk Matrikulasi,Universiti,Politeknik,Kolej....and so on....
miss time kita sama2 dulu kat MGS.....
 study sama2,rehat sama2,tunggu bas sama2,
sembang sama2,main sama2,share story sama2.....
senang cakap semuanya kitaowg buat sama2 lah...... :)

I'll NEVER FORGET THE TIME WHEN WE SPEND OUR 
SWEET TIME TOGETHER.....
WE CREATE OUR SWEET MEMORIES TOGETHER........
aq tak kan lupekna korg weh,hope kowg pun sama......
jangan lupekan aku taw......  
FRIENDS FOREVER TAW TAW!
Betul lah kata org,zaman persekolahan adalah zaman yang sangat indah!

seriously I MISS that time soooooooo much!
MISS SANGAT2!
if time can go back.....hurmmm

 bila lah kita semua dapat lepak2 sama2 lagi???
hurmmm.... :(

 Yeah,
aku rase bertuah sangat dapat peluang untuk masuk lower 6 kat 
S.M.K METHODIST (ACS) IPOH
walaupun sekejap.....
ye lah,bukan semua org boleh dapat peluang tuh.....kan kan.... :)
banyak kenangan2 INDAH yang telah DIcipta bersama mereka semua :D

AKU STILL SIMPAN lagi NAME TAG nih....
coz rase Sayang giler kat name tag nih...haha <3
   

 time kat ACS dlu,aq ada la dapat kawan baru.... 
 walaupun sebenarnya time aq still kat lower 6,
stilll ada ramai kawan2 yang aq kenal dari sekolah MGS....hee~
DI ANTARA kawan2 yg aku knl dari MGS ,
tapi bila kat ACS baru kitaowg start rapat ialah
Siti Nadira,Zur'ain , Nadrah,Saizlen........
aku miss kowg smua weh.....
kepada semua ex2 classmate aku 6RR,
Athirah Azizul , Husna,Nadira,Syahirah
I MISS YOU ALL TOO,dear....
*Athirah,serious aq tak ley lupe weh,impian kita yg tinggi menggunung TIME DLM CLASS...nak jadi business partner sama2.....heeee *

kwan2 yg aku kenal kat ACS nih....
di antaranya ialah Hazim , Amirul , Saiful.....
aduhai,aq rse pelik pulak....
nak taw kenape?
sebab semua kawan2 baru aku nih,
semuanya dak class sebelah clas aku time kat ACS dlu....
diowg smua class 6RI.....
padahal time tuh,aq class 6RR.....HAHA....
sebabnye kawan baik aku , sama class ngn diowg semua nih.... haha
so aq pun kenal la ngan diowg semua nih.....
hurmm...first time dlm hdup aku ,masuk sekolah yg majoritinye lelaki....haha
best dapat kawan ngan diowg smua nih,
diowg smua baik.... :)

tak kirelah,kawan yang aku mula rapat dari MGS or aq kenal dari ACS ker....
semuanya sama jer.....
tak kirelah dulu class 6RR ke 6RI ke or class yg lain2.....
sampai bila2 pun,kowg SEMUA tetap akan jadi KAWAN BAIK aku.....
aq tak kan lupekan kowg semua....
hope kowg pun begitu....
tak kira apapun yang terjadi.....
 kowg smua tetap akan jadi kawan baik aku selamanya.... <3

sekarang majoriti dari kawan2 aku yang kat ACS dlu da jadi EX-ACS....
semoga kowg semua berjaya dalam hdup masing2!
ALL THE BEST! :D

KOWG SEMUA MEMANG TERRRRRBAIK!

FRIENDS FOREVER YEAH! :)


 HOPE OUR FRIENDSHIP WILL NEVER END!


aku harap sangat2 satu hari nanti kita semua 
dapat berkumpul and jumpa antara satu lain....
INSYAALLAH , AMINN...... :)

*wondering when that time will come....hurmm

* Sebenarnya kan,bnyk bnde yg aku nak citer pasal 
semua kawan2 baik aku nih,
tapi sekarang jari aq dah penat menaip pulak....
haha...lain kali je la aku citer yee :) *

-sebelum terlupa,
Aku nak mintak maaf kat kowg semua 
if selama aku kenal kowg,
aku ada buat salah or tersakitkan hati kowg ke or apa2 je lah....
hope kowg dapat maafkan aku ye..... -


NOTE THIS - this post is written sincerely,from bottom of my heart by MYSELF
especially for YOU all , my beloved BESTfriends
<3

k...that's all from me today....
may god bless you all.....

~luv u all,my BELOVED bestfriends ~ :) 
-smiles always yeah- :)

-PRAY FOR ME YEAH,FOR MY FINAL EXAM!
THANK YOU :D

Thanks a lot for reading this! 
I really2 appreciate it..... :)

~luv to be happy~