Sunday, April 29, 2012

~ Life is a journey...... :)

Hyeee....errr...eh, Assalammualaikum....... :)
diharap semoga anda semua berada dalam keadaan sihat sejahtera..... LOL....

( skema giler ayat aku ).....haha
dah lama giler aku tak update blog nih......
dah berhabuk dah blog aku nih....
maklum lah....bukan tak nak update tapi on the last two week
aku busy ngn final exam....haha
tapi sekarang ada masa terluang nih.....
ley  la update blog nih.... :D
hurmmm...harap2 la result final exam aku okayyy......
InsyaALLAH....aminnn (:

sekarang aku tgh cuti sem...
lebih kurang 2 bulan lebih ar cuti.......
hehe.....
tapi tapi....
aku cuti sem nih,aku takde lah nak waste time cam cuti sem 1 dulu tuh....
coz aku decide nak keje....
nak cari duit sikit..... :DD
aku dapat keje kat Parkson kat Ipoh Parade.....jadi promoter je.....
jadilah tuh.....drpd tak dpt kerja lansung....
huh! nervous giler nih......
maklum la,sebelum nih aku mana pernah keje kat mana2....
nih first time kott....
1/5/2012 nih baru aku strt keje.....
hahaha
wish me luck yeahhhh kawan kawan...... :)
thank you (:

Second thing is 
tibe-tibe rasa rindu lak kat SAHABAT-SAHABAT
se-perjuangan aku kat ITP tuh.....
seriously.....
rindu giler2 kat korg semuaaa........
rindu time lepak sama-sama kat library....
rindu time gosip gosip....haha
rindu time lunch sama2 ngn kowg semuaaa...... 
seriously rindu sangat2 time tuh semua.... *rasa cam nak nangis pulakkk :'(
time aku paling suka kat ITP nih adalah time bila
dapat lepak sama-sama ngan kawan aku
kat rumah kedua aku iaitu >>>>> LIBRARY !
seriously wa cakap sama lu......
memang heaven giler,
bile dapat sembang2 , gelak2 , snap picture sama-sama....
LOL....hehe

                             kalau nak cakap pasal gmba kitaorg yg kitaowg snap kat dlm library
memang sampai esok pun tak habis....

hehe.....
okay.....

The next thing is aku nak share ngan kowg gmba-gmba kawan2 aku kat ITP ,
yang aku snap time semester 2 nih....
sorry laaa , kalau ada terselit gmba kowg yang aku snap curi2 tuh....
( mmg HOBI aku pun curi2 snap gmba org....LOL !  )
hahaha~




haha....tayang slip exam jap....sebelum Si Izan nih g amik exam MIKROEKONOMI....XD

~ Si comel ecah n shikin <3


~  sempat lagy si Izan nih wat PEACE smbil baca buku....LOL

~ My BELOVED BFF ! (:

~ Study ,study jgn tak studyyyy.....hehehehe

~ PEACE ! XD

~ Izan tgh kusyuk study MIKROEKONOMI.....hahaha.....*kesiann

~ 3 jejaka kacak ITP..... ! hahahahaha *kidding2* :P

~ time diorg study F.A 2...... :D


~ Izan berkata " ngantuk ar STUDY account nih,.... " hahaha

~ tangan sape ntah yang wat PEACE tuh......wakaka :P

~ meja berselerak ngn kertas ACCOUNT jer....haha....sempat lagy si Izan nih bergambo.... XD



~  Syawalni , Gia , Aku , Leong and Lee Ching Yip..... XD
~ Syawalni , Gia , Aku n Huzaifah...... :D





~ Cikgu Shikin sdg mengajar Megat TITAS ! hahaha



~ Kitty berkata " jom study HE " HAHA

~ Muke Comey  hamster = Fatin Nadhirah pakai spek ! LOL.... ^^

~ JADUAL EXAM NIH.......kitty buatkan untuk aku....hehe...thx a lot kitty ! :) <3


~ HAHA...kembar siam tapi tak serupa....hehe

~ COMEY giler bile mereka ,buat TUDUNG mereka begini.....style baru nihh....LOL....hahaha

~ SHIKIN n kitty.......haha XD


~ suasana kelas LAST marketing !! HAPPY ! XD

~ Fokus, fokus........study MARKETING ! hehe

~ In Marketing class XD



~ Me n Soo AT library.....haha....sempat lagy Izan INTERFRAME....LOL....

~ HAHA.....kami sedang menyiapkan presentation MARKETING at the LAST MINUTE  ! 

~ Mak cik -mak cik nih baru balik dari umrah......*kidding2 ......hehe..... *comel je diorg XD


~ Hamster sdg focus online.....hahaha XD

~ HAHA....dia nih la yang suke amik gmba org curi2.....LOL.....hehe XD

~ Artis Korea di ITP.......hahaha..... *kidding2



~ Syawalni n Shikin.......BFF 4EVA...... (:



~ Me n cute Dinosour  = Soo Boon Lang........
I <3 this pitcha ! hehe XD



To all my beloved friends..........
Hope we'll see each other again on the next sem....
InsyaALLAH.......aminn....
I <3 u all!
hope our  friendship never die...... ^^
(:
_________________________________________________

okayyyy.....I'm done updating my blog for today.....
hehe.....


sorry , kalau aku ada terkasar bahasa or apa2 je lah ngan kowg semua
sepanjang aku mengenali kowg.....
hope kowg maafkan aku......
(:




P/S - Aku bahagia bila tengok kawan aku bahagia 
(:
btw , thx for reading.....
smile alwaysss~ <3








Wednesday, April 11, 2012

~ It's all about my feelings.....


~ You're always in my heart  and always in my thoughts ! 


-344 -





" Ya Allah jika si dia adalah jodohku, bukakanlah hatinya untukku dan lapangkan dadaku untuknya.....jika rasa cinta ini petanda jodoh kami, bantulah kami agar tidak terleka dari jalan-Mu....permudahkan urusan jodoh kami...

tetapi Ya Allah jika dia bukanlah jodohku, redhakan hatiku dengan ketentuan-Mu..hilangkan perasaan ini...jauhkan diriku daripadanya, dan jauhkan dia daripadaku...

sesungguhnya Engkau mengetahui apa yang kami tidak mengetahui....."

InsyaALLAH , aminn......



- Thanks for reading my blog -
<3



Monday, April 9, 2012

~ Love it ! (:

~ LOVE IS ENDLESS ~

One, for starry nights and
Two, for candle lights and
Three, for long walks in the sun
Four, for all the laughter
Five, for ever after
Six, your smile is just the best.
Love is endless

Love, love love love, love love love, love love love
Love is endless
Love, love love love, love love love, love love love
Love is endless

Seven, you're my goodluck charm
Eight, for your open arms
Nine, for best sunday in the rain.

Ten, couldn't get much better
Eleven, two once put together
Twelve, all the joy and happiness.
Love is endless

[chorus]

Count out loud,
All of the ways that life is good,
On different days,
How things can change
Love always stays the same.

Count out loud, it never ends the list goes on hit on again
Forgive forget, and let your heart begin, love is endless

[chorus]

Thirteen, I got brand new eyes
Fourteen, everything's a surprise
Fifteen, not a day that I regret,
Love is endless......




- I love this song very muchhhhhhhh...... <3 


~ Miss you dearly... (:
_______________________________

~ Me n cute Mooi Foong Yee aka korean tiger XD

can you see my HAPPY face ?
hahaha....
The trip to KL , is soooooooo AWESOME!
I really2 enjoy the trip!
yeahhh.... <3


____________________________________

Our greatest weakness lies in giving up....
The most certain way to succeed is always
to try just one more time.... (:
GOODLUCK & ALL THE BEST
for final examination
to all UTM / ITP students !

That's all for today....daaa~
Wish me luck for my final exam yeah...
I want my name as well all my friends name
to be listed in dean list !
InsyaALLAH....aminn....
Pray for us yeah.... :D

Thank you (:
SMILE ALWAYS YEAH !