Saturday, April 20, 2013

~ Myself :)

Hidup aku nih penuh dgn DILEMA!
tak taw nak buat mcm mne lagy.....
haihhh.....
mmg susah nak puaskan hati semua orang....
serious susah.... :|

tapi aku ada 1 prinsip yang mungkin orang lain tak taw....
prinsip itu adalah.....
aku akan tetap pertahankan apa2 sahaja yang aku sayang....
tak kira apapun yang terjadi.....
walau sesusah mana pun keadaan aku ketika itu....
aku tetap akan pertahankan nya....
mungkin tak semua orang setuju dgn prinsip aku nih.....
takpe lah...
I am not live to IMPRESS others :')
*plz take note ^^

prinsip aku senang je,
kalau sayang HOLD ,
kalau tak sayang or benci juz LET IT GO . 

*simple right ?
if nak ikut prinsip aku nih ,hati mesti kuat!!
sebab bile kau nak ikut prinsip nih kau kene elak drpd
FIKIR tntg perasaan orang lain and all sort kind of things.....
bla bla bla.....
wooo , sound like selfish person talk right ??
haha....pedulikan apa org nak cakap pasal kau...
janji kau bahagia dgn hidup kau....
it is YOUR LIFE ,not THEIR LIFE!!
betul kan ape yang aku cakap nih ?
if  kau asyik fkir pasal apa org lain akan cakap.....
memang sampai bila2 pun kau TAK AKAN bahagia....
so pesanan ikhlas aku kepada korg ,korg dan korg....
jangan asyik selalu cuba nak puaskan hati org lain , sebab
adat manusia.....mereka tak akan PUAS dgn apa yang mereka ada!!
and lagy 1 ,
if kita teruskan asyik nak puaskan hati org lain je....
pasti kita tak akan dapat kebahagiaan untuk diri kita sendiri :')


aku faham sebab setiap keputusan yang kita amik
pasti akan
ada risiko yang tersendiri :')
normal laa tuh kan....
this is what we called LIFE!

itu je....
sebenarnya hidup nih senang,cuma kdg2 kita je yang
tak taw mcm mne nak menguruskan hidup kita sendiri.... :')

so mari kita sama2 belajar untuk menghargai hidup kita :)
dan kita perlu sentiasa BERSYUKUR 
dgn apa yang telah kita miliki <3
hargai nya sebelum terlambat :)
so lets enjoying our own beautiful life <3

smile alwaysss yeahh :')
thx for reading....
n I  hope u'll
have a nice day everyone ^^

written by ,
NaaNady :)



Thursday, April 4, 2013

I....


I am not perfect  ♥
But i know that
You will never
Ever.. Ever.. Ever ♥
Find someone like
ME.. and 
No One can love you like the way i
do....
If can I wanna to love you 4 forever my dear <3

iloveyou
only u , 344 .

Wednesday, April 3, 2013


Bila aku dah tak bernafas lagi, 

Mana taw jikalau hari esok sudah tiada lagi buat aku....

sebab hidup dan mati di tangan tuhan kan....
if pape terjadi kat aku ,
satu je aku nak minta kat kau....
tolong belajar untuk terima segala kenyataan...sebab
dalam hidup nih,tak semua benda yang kita inginkan kita akan dapat....
aku pasrah dengan takdir hidup aku....*rasa nak nangis je :'(
if aku ade wat salah kat korg,or banyak sakitkan hati korg...
tolong maafkan aku....
sebab aku tahu aku bukanlah seorang manusia yang sempurna...
aku dah maafkan semua kesalahan korg kat aku....
if aku dah takde kat dunia nih nanti...
tolong doakan aku supaya aku dapat hidup dengan tenang di sana....
aku sentiasa doakan korg bahagia dengan hidup masing2....
InsyaALLAH...amin....

ikhlas dari,
aku :')

btw ,thx for reading .